KARS / MERKEZ - Kars Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kars Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Adres
ORTAKAPI MAH. KARADENİZLİLER SK. REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 4 MERKEZ / KARS
Vizyon
Her bireyin "öğrenebilir ve öğretilebilir" düşüncesiyle hareket ederek öğrencilerin temel farklılıkları ve özelliklerine göre eğitim alabilecekleri ortamları oluşturmak için çalışan, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri alanında araştırma, geliştirme çalışmaları yaparak meslek alanına katkı sağlayan, ilimizdeki tüm okul ve kurumlarda rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin en üst düzeyde sunulmasına katkı sağlayan önder ve örnek bir kurum olmak.
Misyon
İlimiz genelinde tüm eğitim öğretim kademesindeki öğrencilere, bireylere ve kurumlara rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerini sunmak, bilimsel gelişmeler doğrultusunda özel eğitim ve rehberlik hizmetlerini nitelik ve nicelik olarak sürekli geliştirmek, farklı gelişim özellikleri gösteren çocukları ve bireyleri tanımak, uygun eğitim ortamlarına yönlendirmek, izleme çalışmalarını yürütmek, ailelere danışma hizmetlerini sunmaktır.
Öğretim Şekli :
Ulaşım
KURUMUMUZ İL MERKEZİNDE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. KASIM KURŞUNOĞLU ORTAOKULU İLE KARS AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ YANINDA BULUNMAKTADIR.
İL MERKEZİ
İL MERKEZİ